Segítség a Google térkép használatához

Üdvözöljük Magyarország legteljesebb szállás katalógusában!  

Információ 40.000 hotel, panzió, falusi turizmus, falusi szállás, magánszállás ajánlatról  Hosszú hétvége 10.23.-25. - KLIKK!


A partner szállások on-line, vagy közvetlenül a szállás tulajdonosánál foglalhatók.

A szállás - ahol azt jelöljük - egyben üdülési csekk elfogadóhely.

Települések, a településen található szállások

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V ZA szállás katalógus összeállításánál azt a célt tűztük ki, hogy belföldi utazása során legyen egy olyan hely, ahol a különböző csatornákon keresztül gyűjtött hazai szállás kínálatot - legyen az falusi szállás, egyéb magánszállás, panzió, vagy hotel - egy helyen áttekintő legyen.

A szállás katalógus készítésénél számítunk a szállásadó szolgáltatók bejelentkezésére, alapadatokkal (név és email cím) minden jelentkező ajánlatát ingyenesen közzétesszük.

Csak egy regisztrációra van szükség, amit ide kattintva megtehet.


A szállás katalógus használatánál előfordulhat, hogy megtalálja ugyan a keresett települést, de nincs feltüntetve adat. Ez esetben - mint szállás katalógus felhasználónak - is lehetőséget biztosítunk a további tájékozódásra. Kérjük, hogy egy gyors ürlap kitöltéssel kérjen szállás információt, amit emailben ingyenesen küldünk el Önnek. Szállás információt telefonon nem tudunk adni, de megkeresésére email választ adunk.


Szállás keresés egyszerűbben.

Ha egy településen "falutur" partner szállást keres, akkor azt böngészőjébe írva egyszerűen megteheti, a www.falutur.hu domain név után törtvonallal elválasztva kell a település nevét ékezetek nélkül beírnia:

www.falutur.hu/telepulesneve


A 2009 januárban újra indított szállás katalógust igyekszünk nagyon gyorsan, minél teljesebbé tenni. Kívánjuk, hogy sikeresen és örömére használja ezt a szállás jegyzéket!

Ön, vagy az Ön ismerőse szállásadó és nem tallája a települést az ország legteljesbb szállás katalógusában?

Kérjük, ide kattintva jelezze, felvesszük a kapcsolatot.


Kérdése, észrevétele van? A falutur@falutur.hu címre várjuk a levelét


...Ha nem csak egy rövid kirándulás a program, hanem egy hétvégére elutazunk, vagy üdülni megyünk, akkor szállásra van szükségünk. Lehet a rokonoknál, ismerősöknél eltölteni az éjszakákat, de sok esetben idegen helyen kell megszállnunk. A szálláskeresésben kívánunk segíteni...

Általában az úti cél és az évszak határozza meg, hogy milyen szállást választunk, persze a szolgáltatási igény és a pénztárcánk "vastagsága" is befolyásolja a döntésünket. A megfelelő szállás megtalálása sokszor nem egyszerű. A világhálón se szeri se száma a szálláskeresőknek. Ha egy keresőbe beírjuk, hogy Budapest szállás, Balaton szállás, vagy Tisza szállás, bizony milliónyi találatot kapunk.

Nem könnyű az optimális szállást a felkínált lehetőségek között megtalálni. A szállás pont ott van, ahol szeretnénk? A szállás az elképzelésünknek megfelelő szolgáltatást biztosít? A szállás ár/érték aránya megfelelő? A szálláson elég mozgalmas az élet? Vagy fordítva, a szállás alkalmas-e pihenésre? A szállás közelébe milyen látnivalók találhatók? A szállást hogyan lehet megközelíteni?

Egyáltalán, milyen szállást válasszunk? Magánszállást, panziót, vagy szállodába menjünk? A gyakorlott utazó a szállás kiválasztásánál már tud a tapasztalataira alapozni, számára a bizonyos szállás típusok nem is jöhetnek számításba. Aki ritkábban utazik, netán először kíván szállást igénybe venni, azok számára a szállás megtalálása, a szállások közül a megfelelő kiválasztása nem egyszerű feladat.

Sajnos, ez a szálláskatalógus sem tudja a felvetett kérdésekre minden esetben megadni a választ, de arra törekszünk, hogy a biztonságos szállás kiválasztás esélyét növeljük. A hozzánk bejelentkező szállásadó partnereinket arra biztatjuk, hogy az általuk közzétett szállás információ mindig legyen egyértelmű, adjon támpontot a szállást kereső turistáknak.

Ön turista, kedves Olvasó? Kérjük, írja meg a véleményét a szálláskatalógus használhatóságáról. Ha legközelebb utazik valahová, kérdezze meg a szállásadóját, hogy miért nem jelentkezett be a szálláskatalógusba?

Ön szállásadó, kedves Olvasó? És még nem szerepel a szálláskatalógusban? Ne habozzon, egy egyszerű regisztráció után alapadatokkal a szállását ingyenesen megjelentetjük. Természetesen a szállásának hatékonyabb reklámot is tudunk biztosítani.


Keresés a www.falutur.hu honlapon
   falutour

Keresés a világhálón
Google

falusi turizmus szállás
Falusi Turizmus CentrumA Falusi Turizmus Centrum iroda itt található:   Itt találja meg a budapesti főirodát

            eXTReMe Tracker