Segédlet a térkép használatához

A Google fejlesztését felhasználva elkészítettük a Falusi Turizmus Centrum kínálatának on-line térképét. A kis házak egy-egy településhez rendelt és on-lie foglalható szállásokat mutatnak. Egy házra kattintva információt adunk a településen található szállásról, az információs lapon tovább kattintva kiválasztható a megfelelő szállás és el lehet jutni a szállásfoglalásig.

Figyelem, a Google folyamatosan fejleszt, érdemes figyelemmel kisérni a fejlesztési eredményeket, az újdonságokat!
  • A térkép bal felső sarkában lehet navigálni a térképen (kattintás a nyilakra), lehet nagyítani a térképet (+ jel), vagy kicsinyíteni a térképet (- jel)
  • A térkép jobb felső sarkában lehet átváltani a közigazgatási térképről (Térkép felirat) a műholdas képre (Müh. felirat), vagy a domborzati térképre (Domb.felirat)
  • A ház jelkép egy települést mutat, rákattintva egy cimke jelenik meg, a cimkén felsorolva az ott található Falusi Turizmus Centrum partner szállásokat
  • A fotóra kattintva a fotógalériába lehet jutni, ami szállásleíráshoz vezet
  • a www.fautur.hu/település név linkre kattintva a településről bővebb informácót adunk, ahonnan a szállás leíráshoz lehet jutni
  • A cimkéről - az on-line foglalás linkre kattintva - közvetlenül lehet megtekinteni a szállás részletes honlapját
  • A település és a környéke szabadidős lehetőségei egy kattintással szintén a cimkéről érhetők el. Google térkép segítségével bemutatjuk a település és környékének turisztikai látnivalóit és szolgáltatásait.
Érdemes külön is megemlíteni a "cimke" távolságmutató funkcióját. Ha találtunk egy érdekes célállomást (települést), de nem ott tartózkodunk, akkor nagy hasznát vehetjük a kiinduló állomástól (ahol tartózkodunk) való távolság meghatározására. Csak a kiinduló település nevét kell beírni az útvonal tervezésekor és máris egy részletes információval ellátott útvonalat kapunk.
A Google Maps egyben kiváló térkép alapú kombinált kereső. Az alapbeállítású keresőről ("Keresés térképen" funkció) átváltva a "Cégek keresése" menüre, lehetőség van kulcsszavakra is keresni. A rendszer eredményként a település névvel releváns kulcsszavakat jeleníti meg. A Falusi Turizmus Centrum legfontosabb kulcsszavai pl.: falusi turizmus, szállás, utazás, üdülési csekk.
A kereső nagyon hasznos funkciója az "Útvonal tervezése" lehetőség. Itt gyorsan megtudhatjuk, hogy a kiinduló állomásról közúton hogyan juthatunk el a célállomásig és milyen hósszú utazásra kell számítani. Azért tanácsos ezt a szállásadó házigazdánktól is megkérdezni:))
A Falusi Turizmus Centrum adatai nyilvánosak, így a szálláshelyeink megjelennek a "Közösségi térképek" között is.

Az Ön szállása is kerüljön a térképre! KLIKK!

szállásadó
Kapcsolat a Falusi Turizmus Centrumhoz

Ha most nincs ideje az oldalainkon nézelődni, vagy nem látja át a szállásfoglalási rendszert, úgy a megadott email címre küldünk egy navigációt segítő tájékoztatót.

Keresztnév
E-mail cím

Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, az Önnek küldött levélben az email címét egy kattintással bármikor kitörölheti.

Társoldalaink:

Falusi Turizmus Centrum

www.falutur.hu

www.falutour.hu

www.ftur.hu

szallas.eoldal.hu

falusiturizmus.eoldal.huGooglekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón

^ A lap elejéhez ^

A zászlós számláló indítása: 2011 március 24. (tovább: Részletes statsztika)

free counters
falusi turizmus szállás

FALUSI TURIZMUS CENTRUM
, ALAPÍTVA: 1995
Üdülés, nyaralás, szállásfoglalás - országos kínálat
Hivatalos Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Főiroda: 1074 Budapest, Dohány u. 86
Email: falutour@falutour.hu


A Falusi Turizmus Centrum iroda itt található:   Budapesti főiroda>
  

Copyright (c) 1995-2017 Falusi-Tanyai Turizmus Centrum Bt. *** Minden jog fenntartva *** ftur@ftur.hu *** Adószám: 28437204-1-42