Akciós csatlakozási megállapodás a Falusi Turizmus Centrummal

Az akciós ajánlat visszavonásig érvényes!

Figyelem! Ha az alábbi adatlap (Megállapodás) nem, vagy csak hiányosan jelenik meg, akkor szíveskedjen IDE kattintani, vagy kimásolva a http://webgalamb.falutour.hu/form.php?f=4f29d1c8f8 hivatkozást egy új ablakba betölteni - ajánlatos asztali számítógépen (PC-n) - kényelmesen elolvasni és kitölteni

Megállapodás

A Falusi Turizmus Centrum megújult mobilbarát falutur.hu honlapja kifejezetten a magánszállások értékesítésének segítésére lett kifejlesztve, de alkalmas a panziók, kisebb szállodák vendégszervezésének hatékony előmozdítására is.


A Falusi Turizmus Centrum turisztikai szolgáltató iroda (Falusi-Tanyai Turizmus Centrum Bt., 1074 Budapest, Dohány u. 86, adószám: 28437204-1-42, cégjegyzékszám: Cg.01-06-311942, műk. eng. szám: 16/2009, bankszámlaszám: 11707024-20491442) vállalja, hogy a katalógusaiban és a speciális keresőjében az űrlapon megadott adatokkal szerepelteti a szállását.


Szolgáltatási ár: 2018 december 31-ig ingyenes, így akciós áron 2019 december 31-ig: bruttó 9000 Ft, mely magában foglalja, hogy a szállás minimum 8 fotóval, a szálláshely saját honlapjára történő átlinkelés biztosításával jelenik meg.


A Szállásadó kijelenti, hogy a szálláshely legálisan üzemel, hatósági regisztrációval, vagy működési engedéllyel rendelkezik.

A Falusi Turizmus Centrum nem ellenőrzi a szállásadó által közölt információkat, így azokért csak a Szállásadót terheli felelősség, iroda az ebből eredő esetleges károkért nem felel.


A Szállásadó kijelenti, hogy az űrlapon megadott adatok a valóságnak megfelelnek és (ha van,) megegyeznek a Szállásadó saját honlapján közzétett információkkal.


A Szállásadó tudomásul veszi, hogy az űrlap kitöltése még nem érvényes megállapodás, az csak akkor lép hatályba, ha a visszaigazolásunk alapján megtörténik a befizetés.


Szállásadó az űrlap elküldésével e megállapodás szerint megbízást ad, illetve a Falusi Turizmus Centrum visszaigazolásával elfogadja a Szállásadó jelentkezését, a megállapodás a szolgáltatási ár befizetés napján válik érvényesé.


A Falusi Turizmus Centrum kijelenti, hogy a hatályos adatkezelési szabályok szerint kezeli a Szállásadó adatait, azt jogosulatlan harmadik személynek nem adja ki, illetve az adatok törlését, módosítását a Szállásadó bármikor kérheti.


Kitöltési útmutató
  • a csillaggal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  • ha például a szállás kapacitása 8 fő, azaz a szállásadónál duplaágyon, szólóágyon, pótágyon összesen csak nyolcan férnek el, akkor a 9-16 személyes szállásárnál minden sorba 0-t kell beírni
  • a szállásárnál mindig a létszámra vonatkozó teljes szállásárat kell megadni, azt a program osztja fel személy/éjszaka szállásárra (minél jobban van kihasználva a szállás kapacitása, annál kevesebb lehet az egy főre eső szállásár)
  • a strandolásnál vegye figyelembe, a vendég számára fontos, lehet kerti medence, álló vagy folyóvíz, medencés strand, uszoda, gyógyfürdő
  • a különböző kedvezményeket, felárakat, egyéb szállásra vonatkozó szabályokat (ha van) a saját honlapon kell megadni, azt az iroda a falutur.hu honlapján csak külön megállapodás alapján teszi közzé

Budapest, 2018 augusztus 15.


A Falusi Turizmus Centrum részéről
Koziel Miklós ügyvezető
falutur@falutur.hu
Szállásadó adatai


Szálláshely adatai

OTP
MKB
K&H

Szálláshely ára


Szálláshely környezete

Észak-Magyarország
Észak-Alföld
Dél-Alföld
Észak-Dunántúl
Dél-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
A szállás hegyvidéki
A szállás hegyvidéki jellegű (10 km-en belül)
A szállás vízpart jellegű (5 km élővíz)
A szállás vízparthoz közel (5-10 km élővíz)
A szállás síkvidék jellegű

Szálláshely szolgáltatása


Szabadidő, látnivalók, programok

Erdős ligetes terület ~3 km-en belül a ház közelében
Erdős ligetes területek a háztól 3-30 km-en belül
nem tudom
Helyben (~3 km-en belül gyalogosan elérhető)
Közelben (3-30 km-en belül)
nem tudom
helyben, ~3 km-en belül, gyalogosan elérhető
közelben, 3-30 km-en belül
nem tudom
helyben, ~3 km-en belül, gyalogosan elérhető
közelben, 3-30 km-en belül
nem tudom
háznál, vagy ~3 km-en belül
3-30 km-en belül
nem tudom